roger gnss logo web
roger gnss logo web

Roger-GPS Oy

Satelliittien välittämään navigointisignaaliin perustuvien järjestelmien (GNSS - Global Navigation Satellite System) määrä ja käyttö on räjähdysmäisesti kasvanut viimeisenä kymmenenä vuotena. Uusia navigointisatelliittisignaalia (GPS, GLONASS, Galileo, BeiDou) hyödyntäviä sovelluksia, palveluita ja laitteita keksitään koko ajan lisää ja käytetään päivittäin. GNSS-järjestelmät toimivat luotettavasti ulkona avoimessa tilassa, mutta sisällä syntyy haasteita johtuen paikannussignaalin pienestä tehosta verrattuna esim GSM-puhelimeen.

Roger-GPS Oy on erikoistunut GNSS teknologian GPS & Glonass & Beidou & Galileo -toistimien valmistukseen. Asiakkaisiimme kuuluvat laajalti ottaen käyttäjätahot, jotka tarvitsevat luotettavaa GNSS palvelua myös sisätiloissa. Tahoja, jotka hyödyntävät tänä päivänä pääasiassa GPS ja Glonass –signaalia ovat muun muassa viranomaiset: palo-, poliisi-, pelastuslaitokset, sairaalat, puolustusvoimat sekä liikenne- ja logistiikkayritykset, lentokentillä toimivat eri operaattorit, GPS & Glonass -satelliittisignaalin aika- tai paikkatietoa hyödyntävät ohjelmisto- ja laitevalmistajat.

Roger-GPS Oy:n tuotteilla GNSS -signaali saadaan luotettavasti ja varmasti sisätiloihin ja paikkoihin (esim tunnelit ja muut maanalaiset tilat) mihin se oli ennen mahdotonta. Toistimien käyttö edellyttää Viestintäviraston ”Liikkuvan VHF/UHF-radio-laitteen” lupahakemuksen täyttämistä.

Roger-GPS Oy on vuonna 2009 perustettu yritys jatkamaan Sparklike Oy:n vuonna 2005 aloittamaa GPS –toistintuotteiden  tuotekehitystä, valmistusta ja markkinointia. Syyskuussa 2008 julkistettiin yrityksen toimesta maailman ensimmäinen tyyppihyväksytty (CE) GPS-toistin.

Roger-GPS Oy on jatkanut jo yli 6 vuoden ajan tuotteiden kehitystä ja valmistusta Suomessa vastaamaan nykypäivän GNSS –toistimen käyttöhaasteisiin.

Suomalaisen Roger-GPS Oy:n omistavat Maktub Consulting Oy, Naxim Oy ja Simo Ruoko.

Yhteystiedot:

Roger-GPS Oy
Finnoonniitynkuja 4
02270 Espoo
E-mail: roger(at)gps-repeating.com

Y-tunnus: 2246514-0

Lisätiedot ja yhteydenotot:

Simo Ruoko
CEO
E-mail: simo.ruoko(at)gps-repeating.com
Mob. +358 40 504 0759

Jari Rautiainen
Director
Sales and Operations
E-mail: jari.rautiainen(at)gps-repeating.com
Mob. +358 400 298 488

Jari Simonen
Product Manager
E-mail: jari.simonen(at)gps-repeating.com
Mob. +358 40 8033 775