roger gnss logo web
roger gnss logo web

GPS Repeater FAQ

Kuinka GPS-toistin toimii?

GPS-toistimen tehtävä on välittää GPS-signaalia ulos asennettavan antennin välityksellä sisätiloihin asennettuun toistinyksikköön. Toistin säteilee GPS-signaalin kymmenien neliömetrien alueelle. Toimiakseen häiriöttä, kaikki GPS-laitteet tarvitsevat jatkuvan how it worksnäköyhteyden satelliitteihin. Toistimien avulla saadaan GPS-päätelaitteet toimimaan nyt myös paikoissa missä ennen ei ole voinut käyttää GPS-laitteita, kuten myymälöissä, parkkihalleissa, tunneleissa, rakennuksissa ja liikennevälineiden sisällä.

Toistin välittää aina ulkoantennin paikkatietoa.

 

Onko tuotteillanne CE-hyväksyntä?

Kyllä, Roger™ GNSS-toistimilla on CE-hyväksyntä.


Minulla on pieni toimisto. Voinko säätää laitteen lähetystehoa?

Kyllä, Roger™ GNSS-toistimessa on säädin jolla lähetysteho voidaan säätää halutulle tasolle.


Tarvitsen GSP-signaalia kahteen erilliseen huoneeseen. Onko tämä mahdollista?

Kyllä, yhdistämällä ulkoantenniin signaalinjakajan (Roger™ GNSS Splitter) voit asentaa toistimia kahteen tai useampaan tilaan.


Palvelinfarmimme sijaitsee 100 metriä maanpinnan alapuolella ja tarvitsemme GPS-aikalähdettä. Onko tämä mahdollista Roger™ GNSS-toistimen avulla?

Kyllä, GPS-signaalia voidaan siirtä jopa 800 metriä signaalivahvistimen (Roger™ GNSS Amplifier) ja oikean kaapeloinnin avulla.


Mistä voin ostaa Roger GNSS-tuotteita?

Löydät paikalliset kumppanimme Löydä Jälleenmyyjäsi-sivulta. Tarvittaessa voit myös ottaa yhteyttä meihin viereisen lomakkeen avulla .